The missing Linkedin,

Wat een briljant idee, dé manier om zakelijke contacten te leggen, anders dan alle andere manieren. Alle ondernemers, werknemers, ZZPers etc. in één grote data base. Daar mag je in rondneuzen en als je iemand tegenkomt waar je denkt iets mee te hebben, doe je een contactverzoek. Dat wordt dan ja/nee gehonoreerd en bij ja heb je wéér een groter netwerk en dus wéér meer kans op business. Dat alles tegen een kleine vergoeding uiteraard.

Om het iets persoonlijker te maken stuur ik speciaal geselecteerden (dat kan dus, gewéldig) E-mails, met ook daadwerkelijk een persoonlijke aanhef, Beste Kees of Beste Jacqueline, met een vraag of bericht. Geen honderden, zeker geen duizenden, gewoon een stuk of tien.

Daarbij doe ik echt mijn best om het persoonlijk te maken en alleen iets te sturen of vragen waar iemand écht iets aan heeft. (géén reclame!). Ik blijk daarin iets gruwelijk verkeerd te doen. Ik maak het té persoonlijk, ik kom daardoor té dicht bij. Getver, daar ga ik met mijn goede bedoelingen. Het resultaat laat zich raden. Positief is in ieder geval dat ik geen afwijzingen krijg. Ik krijg gewoon geen reactie, niets, nada, noppes.

Zo werkt dat kennelijk anno nu, te dicht bij, weg er mee. Volgens mij ook de ‘missing link’ in persoonlijke ontwikkeling. De echte ‘hype’ is er wel van af en toch zijn er hele volksstammen mee bezig, ‘persoonlijke ontwikkeling’. Tot aan het moment dat zij (dat geldt zeer zeker niet voor allemaal) er achter komen dat het probleem héél dichtbij ligt, hoofdzakelijk bij henzelf.

Dus ben je op zoek naar ‘verbetering’, zorg er dan voor dat je de ‘missing link’ vindt, daar mee aan de slag gaan levert je écht de WOW (World Of Welness) op.

Wil je er niet achter komen, er niet mee aan de slag, dan níet reageren!

www.constantlamp.nl

info@constantlamp.nl

06-41548305