Wat anderen over mij zeggen:

‘Het inzicht dat wat je uitdraagt, maakt uit hoe mensen zich jou herinneren’

“Ik heb Constant leren kennen bij een voor mij relevant bedrijfsnetwerk “Ondernemen & Groei”. Uit de adviezen die ik vooraf al van hem kreeg, gaf hij mij het gevoel door de training te kunnen groeien, als ondernemer en ook als gesprekspartner. Dit is de reden waarom ik in de training ben ingestapt.

De trainingsdag heb ik als zeer intensief ervaren, hier geen vrijblijvend achterover hangen, maar vanaf de start mee doen en denken. Constant geeft inzicht in je eigen beweegredenen en hoe naar de beweegredenen van anderen te kijken, waar je dan op kunt inspelen. En waar zit die ander (m/v) in je allergie? Waarom is dat en wat kan ik daar aan doen?
Het inzicht dat wat je uitdraagt ook zo aangenomen wordt, draag je zekerheid uit of draag je twijfel uit, maakt hoe mensen zich jou herinneren”.

Jaik Dekker, DekkerMaatwerk.nl

‘Constant is een coach die heel goed in staat is om bestaande overtuigingen ter discussie te stellen en daarmee impulsen geeft aan persoonlijke ontwikkeling en groei.’

“Ik heb Constant leren kennen tijdens een netwerkbijeenkomst. Hij heeft mij verteld over deze training en het leek mij toen al een heel goede investering in mijn communicatieve vaardigheden.
De training vindt plaats in ongedwongen sfeer en geeft direct handvatten om zelf verder mee aan de slag te gaan. Je gaat naar huis met een aantal eyeopeners die een basis kunnen zijn voor blijvende verandering. Leuk is dat die eyeopeners voor verschillende deelnemers ook weer anders kunnen zijn. Voor iedereen zit er wel iets tussen wat een aanknopingspunt is voor verdere ontwikkeling.
De training is voor mij goede input voor een verder coachingstraject. Constant is een coach die heel goed in staat is om bestaande overtuigingen ter discussie te stellen en daarmee impulsen geeft aan persoonlijke ontwikkeling en groei.”

Martin Hofman, jurist, Rechtszaken.nl

‘Knap hoe Constant in staat is in 1 dag toch een lastig onderwerk als NLP in vogelvlucht door te lopen en ons een begin van inzicht te verschaffen’

“Na een coachingsdag bij Constant heb ik direct ja gezegd, doordat ik deze cursus wilde aangrijpen om meer inzicht te krijgen in hoe er wordt gecommuniceerd en wat de interactie tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn is. Deze training heb ik als zeer nuttig ervaren en voldeed aan mijn verwachtingen. Leerzaam en ook inspirerend. Knap hoe Constant in staat is in 1 dag toch een lastig onderwerk als NLP in vogelvlucht door te lopen en ons een begin van inzicht te verschaffen.

Wat levert dit mij op? Op korte termijn huiswerk (luisteren, zorgvuldiger communiceren, inleven in de ander, sandwich feedback), op langere termijn in zijn algemeenheid beter/effectiever kunnen communiceren, grotere scoringskans met netwerkgesprekken c.q. acquisitie gesprekken.”

Taco Hendrikz, Baeknet

‘Mijn sleutelwoorden waren verrassend en creatief. Hiermee maakt Constant voor mij het verschil’.

“In mijn zoektocht naar een training telefooncommunicatie kwam ik via mijn netwerk in contact met Constant. Onze plezierige kennismaking was op een terras in Breda. We hadden snel de “klik”. Ik was niet op zoek naar een traditionele training. Het moest anders worden, verrassend. Dat heeft Constant volledig waargemaakt. Met humor en leuke anekdotes maakt hij een ieder ervan bewust dat je zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat van je manier van communiceren. Of dit nu via de telefoon is of via een andere wijze. Inmiddels zijn termen als “rapport” en “de kaart is niet het gebied” onderdeel geworden van onze bewuste communicatie met zowel klanten als collega’s.

Patrick Kavelaars, Sales manager acquisitie Riemersma Leasing

‘Betrokkenheid en innovatie, dat zochten en vonden wij in Constant.’

“Bij Boekuwzending.com zijn wij altijd op zoek naar innovatieve oplossingen waarmee we verder kunnen groeien. Voor de opzet van ons tele-salesteam ben ik zeer gelukkig dat ik tijdens mijn zoektocht, naar de manier waarop ik dit moest aanpakken, Constant Lamp tegenkwam.
Vanaf het allereerste moment was er een klik.
Constant heeft mij zeer goed geholpen, met het zoeken, opleiden, coachen en begeleiden van dit nieuwe team, wat inmiddels succesvol draait. Ook nu is hij nog betrokken bij het project en inmiddels zijn er ook andere trajecten waarin hij ons coacht. Ik beveel Constant Lamp Communicatie Training & Coaching ten zeerste aan.”

Rik Balder, directeur en eigenaar van Boekuwzending.com

‘Je weet niet wat je niet weet’, zei Constant Lamp. Dat triggerde mij.’

“Mijn ontmoeting met Constant was eigenlijk toevallig, maar sprak bij mij direct tot de verbeelding. ‘Je weet niet wat je niet weet’ was een uitspraak van hem die mij direct triggerde.
Zijn aanpak is gericht op resultaat, het bewust maken van je eigen gedrag en handelen en het effect wat je daarmee op anderen hebt. De aanpak van Constant is anders en juist daarom effectief.
Het effect van trainingen meten is niet eenvoudig. Wel merk ik dat een aantal elementen uit de training van Constant Lamp blijvend tot de bagage zijn gaan behoren. Mijn team is nu permanent in rapport gekomen en dat is een waarde­volle consta(n)tering.”

Ivo Metz, commercieel directeur MHK Nederland

‘Veel trainers en coaches zijn te soft, Constant niet.’

“Wij gebruiken coaching en training vooral voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en bij veranderings­processen. Constant verstaat de kunst om de rust te bewaren dan wel de confron­tatie aan te gaan, om over­tuigingen te toetsen of te veranderen.
Wij ervaren dat veel coaches en trainers te ‘soft’ zijn. Constant niet.
Door een juiste mix van persoonlijke belangen en bedrijfs­belangen te koppelen aan technieken om tot een nieuw inzicht te komen, doorlopen we sneller het veranderings­proces. De gewenste verandering en het inzicht van onze mede­werkers is echt van 1.0 naar 3.0 gegaan.”

Otto Ott, directeur K&A

‘Vanuit coaching naar trainen: een meerwaarde in groeps­processen.’

“Via een tip ben ik bij Constant op de bank terechtgekomen. Hij gaf mij een persoonlijk betrokken en vertrouwd gevoel waardoor je inbreng in alle groeps­processen een positieve meerwaarde heeft.
Ik heb de trainingen en coaching ervaren als ontspannen, verrassend, leerzaam, boeiend en nuttig. Het heeft in het bedrijf bewust­wording, zelf­reflexie, persoonlijke inzicht en herkenning opgeleverd.”

Bryan Tjon-A-Fon, manager Recreatiecentrum Oostervant

‘Soms heb je een externe blik nodig om de interne communicatie te verbeteren.’

“Daarom koos ik voor Constant Lamp Communicatietraining & Coaching. In het verleden heb ik met Constant samengewerkt.
Ik heb zijn training en coaching als heel positief ervaren en altijd positieve feedback gekregen van de deelnemers.
Constant weet iedereen uit te lokken. Onder andere de manier waarop onze mensen intern communiceerden werd tegen het licht gehouden. De spiegel die hij voorhield, was heel confronterend en leerzaam.

De onderlinge communicatie is sterk verbeterd en de collega’s gaan met meer vertrouwen de sales-telefoongesprekken in.”

Roy Blom, manager Carl Kliem S.A.

‘Door meer begrip voor elkaars standpunten een nog betere werksfeer.’

“Constants bedrijf ligt naast Alpha Security. In het voorbijgaan heb ik enkele malen met hem gesproken en ik vond hem bijzonder vriendelijk, benaderbaar, integer en vol met praktische wijsheden. Toen ik behoefte kreeg om met iemand te sparren over een gevoelige kwestie binnen mijn organisatie, was Constant de meest voor de hand liggende persoon.
Hij neemt uitgebreid de tijd om eerst je vragen en wensen goed te analyseren om vervolgens vrij scherp en helder zijn visie en plan terug te koppelen. Hiermee sloeg hij – in mijn geval – de spijker exact op de kop.
Het coachingstraject was voor ons bedrijf zeer waardevol. Het heeft helderheid en duidelijkheid opgeleverd over standpunten in de organisatie. De werksfeer is nog beter geworden.”

Peter Hoes, directeur en eigenaar van Alpha Security

‘Constants inlevings­vermogen is uitstekend en zijn bereidheid om goed maatwerk te leveren was opvallend.’

“Daarom koos ik voor Constant Lamp Communicatietraining & Coaching.
Eén van onze medewerkers werkte in het verleden samen met Constant Lamp en zijn ervaring was zeer positief. Dat was de basis voor een eerste gesprek met hem waarbij mij direct opviel dat Constant zonder pretenties meteen aansloot bij onze eigen kritische instelling. Geen wollige praat, maar een prettige en constructieve sparringpartner.
Zijn inlevingsvermogen in onze firma was uitstekend en zijn bereidheid om goed maatwerk te leveren was opvallend.

Hans Maarten den Boer, algemeen directeur Cavex

‘Leuk, inspirerend en vol humor en tegelijkertijd ook confronterend. Constant Lamp zorgde ervoor dat we nu veel effectiever communiceren.’

“Ik koos voor Constant Lamp omdat we op zoek waren naar een coach die de samenwerking en communicatie binnen ons MT naar een hoger plan kon trekken. Op aanraden van een MT-lid zijn we toen bij hem terecht gekomen.
Wij hebben verschillende sessies gehad bij ons op kantoor en op een externe locatie en vonden beide helemaal goed! Leuk, inspirerend en vol humor en tegelijkertijd ook confronterend. Inderdaad bleek de bewustwording een eyeopener.
We hebben veel persoonlijke en groepssessies gedaan die hebben geleid tot veel betere communicatie waardoor we nu veel effectiever communiceren en daardoor ook effectiever werken!”

Emile Keune, algemeen directeur/eigenaar JOOLZ

‘Bewust kiezen voor een ‘verandering’, daar heb je een professionele coach bij nodig waar je een klik mee hebt. Met Constant had/heb ik die!’

“In 2014 wilde ik heel graag stappen gaan nemen in mijn manier van werken; de combinatie van werk en privé was hierbij heel erg belangrijk. Maar hoe doe je dat nou? Ik heb een eigen bedrijf als weddingplanner en ontzorg de bruidsparen en help hen met de organisatie van hun huwelijk.
Op een netwerkbijeenkomst sprak ik Caroline Lamp hierover en zij gaf vervolgens aan dat Constant mij hierbij zou kunnen helpen. Ik heb eerst een afspraak gemaakt voor een kennismaking, want ik ben een gevoelsmens en wilde wel graag een klik hebben met de persoon waar ik mee zou gaan samenwerken.
Zijn aanpak is gericht op resultaat, het bewust maken van je eigen gedrag en handelen en het effect wat je daarmee op anderen hebt. De aanpak van Constant Lamp is anders en juist daarom effectief.”

Astrid Blaauw, directeur/eigenaar Astrid Blaauw Wedding & Events

‘Verhelderend en dírect in de praktijk toepasbaar…’

“Ik leerde Constant kennen op een netwerkbijeenkomst ergens in het land. Zijn ideeën waren nieuw voor mij en een afspraak was snel gemaakt. Zijn vaak op NLP gebaseerde visies over interactie tussen mensen kan hij uitstekend vertalen naar sales en team situaties.
Zowel in één op één gesprekken als bij een groepstraining komen steeds verhelderende inzichten naar voren die in de praktijk direct toepasbaar zijn.
Het inzicht dat je vaak zelf verantwoordelijk bent voor het gedrag van anderen. Ik ben me nu veel meer bewust dat mijn eigen houding dat van anderen en het team beïnvloeden. Constant geeft inzicht en hulp in hoe dit inzicht op een positieve manier te gebruiken naar klanten maar ook binnen het eigen team.”

Willem Schuizeman, area manager europe, Cavex Holland BV