Referenties

Jaik Dekker, DekkerMaatwerk.nl

Ik ben in de training gestapt met de intentie te ‘groeien’ als ondernemer en als gesprekspartner. Dat is gelukt, waar ik elke dag plezier aan beleef.

Martin Hofman, jurist, Rechtszaken.nl

‘Constant is een coach die heel goed in staat is om bestaande overtuigingen ter discussie te stellen en daarmee impulsen geeft aan persoonlijke ontwikkeling en groei.’

Patrick Kavelaars, Sales manager acquisitie Riemersma Leasing

‘Mijn sleutelwoorden waren verrassend en creatief. Hiermee maakt Constant voor mij het verschil’.

Ik was niet op zoek naar een traditionele training. Het moest anders worden, verrassend. Dat heeft Constant volledig waargemaakt.

Rik Balder, directeur en eigenaar van Boekuwzending.com

‘Betrokkenheid en innovatie, dat zochten en vonden wij in Constant.’

Constant heeft mij zeer goed geholpen, met het zoeken, opleiden, coachen en begeleiden van een nieuwe team, wat inmiddels succesvol draait.

Ivo Metz, commercieel directeur MHK Nederland

Je weet niet wat je niet weet’, zei Constant Lamp. Dat triggerde mij.’

Zijn aanpak is gericht op resultaat, het bewust maken van je eigen gedrag en handelen en het effect wat je daarmee op anderen hebt. De aanpak van Constant is anders en werkt!

Otto Ott, directeur K&A

Veel trainers en coaches zijn te soft, Constant niet.’

Constant verstaat de kunst om de rust te bewaren dan wel de confron­tatie aan te gaan, om over­tuigingen te toetsen of te veranderen.

Wij ervaren dat veel coaches en trainers te ‘soft’ zijn. Constant niet.

Bryan Tjon-A-Fon, manager Recreatiecentrum Oostervant

‘Vanuit coaching naar trainen: een meerwaarde in groeps­processen.’

Ik heb de trainingen en coaching ervaren als ontspannen, verrassend, leerzaam, boeiend en nuttig. Het heeft in het bedrijf bewust­wording, zelf­reflectie, persoonlijke inzicht en herkenning opgeleverd.”

Roy Blom, Managing Director Carl Kliem S.A.

‘Soms heb je een externe blik nodig om de interne communicatie te verbeteren.’

“Daarom koos ik voor Constant Lamp Communicatietraining & Coaching. In het verleden heb ik met Constant samengewerkt. Ik heb zijn training en coaching als heel positief ervaren en altijd positieve feedback gekregen van de deelnemers.

Constant weet iedereen uit te lokken. Onder andere de manier waarop onze mensen intern communiceerden werd tegen het licht gehouden. De spiegel die hij voorhield, was heel confronterend en leerzaam. De onderlinge communicatie is sterk verbeterd en de collega’s gaan met meer vertrouwen de sales-telefoongesprekken in.”

Peter Hoes, directeur en eigenaar van Alpha Security

Door meer begrip voor elkaars standpunten een nog betere werksfeer.’

“Constants bedrijf ligt naast Alpha Security. In het voorbijgaan heb ik enkele malen met hem gesproken en ik vond hem bijzonder vriendelijk, benaderbaar, integer en vol met praktische wijsheden. Toen ik behoefte kreeg om met iemand te sparren over een gevoelige kwestie binnen mijn organisatie, was Constant de meest voor de hand liggende persoon. Hij neemt uitgebreid de tijd om eerst je vragen en wensen goed te analyseren om vervolgens vrij scherp en helder zijn visie en plan terug te koppelen. Hiermee sloeg hij – in mijn geval – de spijker exact op de kop.  Het coachingstraject was voor ons bedrijf zeer waardevol. Het heeft helderheid en duidelijkheid opgeleverd over standpunten in de organisatie. De werksfeer is nog beter geworden.”

Hans Maarten den Boer, algemeen directeur Cavex

Constants inlevings­vermogen is uitstekend en zijn bereidheid om goed maatwerk te leveren was opvallend.’

“Daarom koos ik voor Constant Lamp Communicatietraining & Coaching.

Eén van onze medewerkers werkte in het verleden samen met Constant Lamp en zijn ervaring was zeer positief. Dat was de basis voor een eerste gesprek met hem waarbij mij direct opviel dat Constant zonder pretenties meteen aansloot bij onze eigen kritische instelling. Geen wollige praat, maar een prettige en constructieve sparringpartner.

Zijn inlevingsvermogen in onze firma was uitstekend en zijn bereidheid om goed maatwerk te leveren was opvallend.

Emile Keunen, algemeen directeur/eigenaar JOOLZ

Leuk, inspirerend en vol humor en tegelijkertijd ook confronterend. Constant Lamp zorgde ervoor dat we nu veel effectiever communiceren.’

“Ik koos voor Constant Lamp omdat we op zoek waren naar een coach die de samenwerking en communicatie binnen ons MT naar een hoger plan kon trekken. Op aanraden van een MT-lid zijn we toen bij hem terecht gekomen.  Wij hebben verschillende sessies gehad bij ons op kantoor en op een externe locatie en vonden beide helemaal goed! Leuk, inspirerend en vol humor en tegelijkertijd ook confronterend. Inderdaad bleek de bewustwording een

eyeopener. We hebben veel persoonlijke en groepssessies gedaan die hebben geleid tot veel betere communicatie waardoor we nu veel effectiever communiceren en daardoor ook effectiever werken!”

Astrid Blaauw, directeur/eigenaar Astrid Blaauw Wedding & Events

Bewust kiezen voor een ‘verandering’, daar heb je een professionele coach bij nodig waar je een klik mee hebt. Met Constant had/heb ik die!’

“In 2014 wilde ik heel graag stappen gaan nemen in mijn manier van werken; de combinatie van werk en privé was hierbij heel erg belangrijk. Maar hoe doe je dat nou? Ik heb een eigen bedrijf als weddingplanner en ontzorg de bruidsparen en help hen met de organisatie van hun huwelijk.  Op een netwerkbijeenkomst sprak ik Caroline Lamp hierover en zij gaf vervolgens aan dat Constant mij hierbij zou kunnen helpen. Ik heb eerst een afspraak gemaakt voor een kennismaking, want ik ben een gevoelsmens en wilde wel graag een klik hebben met de persoon waar ik mee zou gaan samenwerken. Zijn aanpak is gericht op resultaat, het bewust maken van je eigen gedrag en handelen en het effect wat je daarmee op anderen hebt. De aanpak van Constant Lamp is anders en juist daarom effectief.”

Willem Schuizeman, area manager europe, Cavex Holland BV

‘Verhelderend en dírect in de praktijk toepasbaar…’

“Ik leerde Constant kennen op een netwerkbijeenkomst ergens in het land. Zijn ideeën waren nieuw voor mij en een afspraak was snel gemaakt. Zijn vaak op NLP gebaseerde visies over interactie tussen mensen kan hij uitstekend vertalen naar sales en team situaties.

Zowel in één op één gesprekken als bij een groepstraining komen steeds verhelderende inzichten naar voren die in de praktijk direct toepasbaar zijn. Het inzicht dat je vaak zelf verantwoordelijk bent voor het gedrag van anderen. Ik ben me nu veel meer bewust dat mijn eigen houding dat van anderen en het team beïnvloeden. Constant geeft inzicht en hulp in hoe dit inzicht op een positieve manier te gebruiken naar klanten maar ook binnen het eigen team.”