Kennismaken met Constant

Mijn naam is Constant Lamp, geboren in 1954 in Haarlem, als jongste van een gezin met vijf kinderen. Mijn ouders waren confec­tionairs, zij runden een heren­modezaak in de Barteljorisstraat. Ik ben getrouwd met Caroline en we hebben twee kinderen, Sam en Iris. Samen genieten, tennis, golf, Italiaans eten, dito wijnen, single malt whisky, (communicatie) trainen en (communicatie) coachen, zijn mijn liefhebberijen.

Na de middelbare school en een hbo-opleiding op het gebied van industrieel management heb ik een tijd in Spaans­talige landen gewoond en gewerkt.

Na mijn terugkeer in Nederland heb ik bij een bouwbedrijf, in de elektronica en binnen de tele­marketing verschillende management- en directie­functies vervuld. In 1981 mondde dat uit in een eigen b2b-call­center annex trainings­bureau.

Als zelfstandig ondernemer besloot ik begin jaren negentig de aandacht vooral te richten op trainingen voor callcenter­medewerkers. Daarmee legde ik de basis voor mijn huidige communicatie­training– en coachings­praktijk.

In 2000 breidde ik mijn activiteiten uit met persoonlijke ontwikkelings­trainingen en met individuele coaching. Dit vanuit de overtuiging dat van binnenuit werken veel waardevoller is dan louter een kunstje aanleren. Het gaat om zingeving en resultaat.

Inmiddels ben ik in het bezit van inter­nationale certifi­ceringen en een rijk gevuld portfolio van opdracht­gevers.

‘Leren, ontwikkeling, groei, verandering – het zijn grote thema’s waar veel resultaat mee te boeken is. Mits het lukt om het van binnenuit te doen.’

- C. Lamp

Kennis maken met Constant

Mijn trainingen zijn altijd een verrijking, voor uzelf, voor uw team of voor uw organisatie. Met doel­gerichte en bewezen metho­dieken ontwikkel ik de talenten van elke deelnemer.

Ik doe dat op basis van mijn ‘eigen wijsheid’ die ik opbouwde in binnen- en buiten­land, aangevuld met de kennis en ervaring uit mijn studies: neuro­linguïstisch programmeren (NLP), Emotional Freedom Technique (EFT), conver­sationele hypnose en Time Line®.

Mijn trainingen kenmerken zich door een hoge informatie­dichtheid, veel humor en gepast cynisme. Dit staat altijd in dienst van inzicht in processen krijgen, praktisch leren en direct toepasbare kennis meegeven.

‘Laat alles wat er gebeurt in je leven, óók het totaal onverwachte, het gevolg zijn van je eigen bewuste keuzes.’

- C. Lamp