Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Informatieavond NLP-trainingen

[separator style_type=”none” top_margin=”-10″ bottom_margin=”-10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

  • Alle avonden van (inloop vanaf 18.30 uur) 19.00 tot 21.00 uur
  • Locatie: in Haarlem (afhankelijk van het aantal deelnemers)
  • Geen kosten aan verbonden
  • Graag even melden dat je komt (info@constantlamp.nl)
  • LET OP: een persoonlijk oriënterend (telefonisch) gesprek kan ook (06-41548305).

Wat is NLP?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een communicatie methodiek, ontwikkeld in de zestiger jaren. NLP biedt vele mogelijkheden om inzicht te krijgen in je eigen gedrag (waarom je doet wat je doet) en tegelijk ook inzicht in het gedrag van een ander.

Je leert dus concreet antwoorden te geven op de vragen ‘Waarom dóe ik dat nou?’ en ‘Waarom doet hij/zij dan nou?’ Naast veel meer begrip voor je eigen handelen en het handelen van anderen, ontstaat er veel meer inzicht (techniek) om daar ánders mee om te gaan, zéker als jóu dat uitkomt. In rationeel, emotioneel en ook in fysiek opzicht zorgt dat er voor dat je meer in balans komt, meer energie krijgt en vooral de ‘moeilijkere’ fasen in het leven veel makkelijker het hoofd kunt bieden.  Samengevat, verbreedt NLP je horizon in élk gebied van je leven; je werk, je relatie, gezin, familie, vrienden, etc etc.

Waarom zou ik aan persoonlijke ontwikkeling ‘werken’?

[separator style_type=”none” top_margin=”-20″ bottom_margin=”-10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]
Ontwikkeling houdt groei in. Voor iedereen gelden daarvoor andere normen. De één wil ergens van af (van onzekerheid, disbalans, neerslachtigheid, twijfel, onduidelijkheid…) de ánder wil ergens naar tóe (geluk, meer zekerheid, plezier, balans, duidelijkheid….) . Uiteindelijk geldt voor iedereen die aan persoonlijke ontwikkeling doet dat hij/zij méér uit het leven wil halen dan nú, waarbij de contexten kunnen variëren).

Waarom zou ik een NLP-training willen volgen?

[separator style_type=”none” top_margin=”-20″ bottom_margin=”-10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]
Een groep bestaat bij de gratie van bijzondere dynamieken, niemand is gelijk terwijl er toch een gelijkluidend doel nagestreefd wordt. Dat kan best ingewikkeld zijn en soms voor (absoluut onnodige) conflicten zorgen. Als mensen elkaar beter zouden begrijpen, meer inzicht zouden krijgen in achtergronden van gedrag en daar beter / makkelijker mee om zouden kunnen gaan, ontstaat er een totaal andere dynamiek. Juist díe dynamiek, die dan ontstaat, zorgt er voor dat er geen (of in ieder geval veel minder) conflicten zijn, iedereen het veel meer naar zijn/haar zin heeft. Het gemeen-schappelijke doel zal dan makkelijker gehaald worden, terwijl het plezier, de betrokkenheid, de verbinding met elkaar toeneemt.  En bedenk: plezier in je werk, dat neem je mee naar huis.

De informatieavond:

Tijdens de informatie avond kun je gericht vragen stellen en krijg je te horen en te zien hoe sommige technieken werken.

Wat er o.a. behandeld wordt:

  • Achtergronden van menselijk gedrag
  • De werking van (de) motivatie
  • Hoe je persoonlijke doelen (vereenvoudigd) kunt realiseren
  • Hoe patronen (gewoonten) werken en hoe deze te veranderen zijn

De informatie avond geeft inzicht in de werking van NLP en inzicht in wat NLP voor jou persoonlijk en/of voor je team/afdeling allemaal kan betekenen.

[separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””]

JA, ik wil meer informatie