WORKSHOP: MOTIVATIE & MOTIVEREN

In álles wat wij doen, is een allesbepalende factor om wel of niet in beweging te komen, de motivatie.

Wij dénken te weten wat ons en anderen motiveert, in de meeste gevallen is dat NIET zo!

Mensen zijn té complex en té verschillend om dat te weten. Stel dat wij dat nou wél weten? Wat ons écht in beweging zet (of niet), dan pas zal het mogelijk zijn om ook de motivatie van anderen te begrijpen en daar wat mee te doen.

Tijdens de drie uur durende workshop leer je:

  • Inzicht te krijgen in je eigen (intrinsieke) motivatie (je top 10).
  • Hoe je er achter komt wat anderen daadwerkelijk motiveert en hoe die kennis te gebruiken om mensen in beweging te zetten.
  • De bijpassende taalpatronen en overtuigingen en hoe daar mee om te gaan.

Met welke mensen wil je samenwerken in je bedrijf, bij je werkgever?

  • Mensen die kunnen en wel willen

Geen probleem, zolang ‘de neuzen’ de juiste kant op staan, motiveren blijft een aandachtspunt en zal redelijk soepel verlopen.

  • Mensen die niet kunnen en wel willen

Wel willen en niet kunnen is frustrerend en motiverend tegelijk. Geef aandacht aan het ‘kunnen’, door een cursus, training, opleiding, begeleiding en de groep ‘kunnen’ en ‘willen’ zal toenemen.

  • Mensen die kunnen en niet willen

Hier komt het nadrukkelijk aan op motivatie, wat houdt hen tegen om hun kennis en vaardigheden in te zetten? Zijn die (motiverende) vragen naar behoren te beantwoorden en kunnen zij blijven gemotiveerd worden, dan neemt het aantal loyale en gemotiveerde mensen toe.

  • Mensen die niet kunnen en niet willen

Aan de kant van de werkgever en die van de werknemer is de afstand tussen de wederzijdse verwachtingen te groot.  Help elkaar een vervolg carrière in te plannen.

De workshop kan naar keuze in de ochtend, middag of avond plaatsvinden.

Kosten: €775,00 excl. BTW, locatie, reiskosten, catering.

Aanmelden kan door contact op te nemen met Constant Lamp: https://constantlamp.nl/contact/ of door te bellen naar: 06-4154 8305.