Corona, een doorbraak in contact maken!

De sociaal onhandige elleboogstoot, móndkapjes (dáárom zit hij bij menig drager níet over de neus) en wat dies meer zij, dwingen ons allemaal uit ons standaard ‘doe’ patroon.

Da’s een goede zaak! Ten eerste werd het handen geven meer en meer onpersoonlijk, mensen keken elkaar niet aan en deden maar wat. Doe dat maar eens met je elleboog, dan sla je iemand gelijk buiten westen of je staat heel ongelukkig in het luchtledige met je elleboog te roeren. Drinken mét een mondkapje blijkt ook niet handig, het echte zuipen is daarmee verleden tijd, omdat je bewust moet drinken, kapje af, slokje, kapje op.

Dat ben je al snel zat, terwijl je het er niet van wordt. Roken, wat dacht je daar van? Mensen met schroeiplekken in het gezicht herken je al snel, éven snel een piefke pakken, vergeet het maar, die dingen staan zo in lichterlaaie. Nee, kennis maken, begroeten of afscheid nemen is nu een serieuze zaak, waar je bewust mee bezig móet zijn, om besmetting te voorkomen en voornoemde ongelukjes te voorkomen.

Bewustwording in communicatie, voor iedereen, altijd en overal, een zege!

De volgende stap is dat het verplicht gesteld wordt dat mensen die normaliter onzin uitkramen (en dat nog steeds doen) een dikker kapje gaan dragen en dat standaard ophouden. Ik weet nog wel wat actiegroepen die aan het eerste experiment mogen deelnemen.

#constantlamp #team #verbinding #coach #corona #Covid19 #nieuwenormaal #anders #moeten #mondkapje #communicatie

www.constantlamp.nl

info@constantlamp.nl

06-41548305