Uw persoonlijke Coach

Personal Mental Assistant, is wellicht een nóg betere term. Wij zijn goed zoals wij zijn en soms, heel soms is het prettig om even iets meer te hebben, te kunnen, te zijn, om het hoofd te kunnen bieden aan ‘de dingen van de dag’ en wat blokkeert om te kunnen excelleren. Of is het gewoon de wens om te groeien, breder te kijken en luisteren, eigen talenten uit te bouwen en dat lukt even niet alléén. Dán is het handig en zinvol om buiten de eigen kaders eens met een Coach in gesprek te komen, die daar bij past.

Van Directeur tot medewerker, iedereen zal het uiteindelijk zélf dienen te doen en toch hoeft het nooit alleen! Is de ‘wijsheid’ of ‘duwkracht’ (in de goede richting) niet binnen handbereik, dan is er ‘buiten’ meer dan u denkt.

Waarom juist mij als Coach kiezen?

Vooral omdat ik heb mogen leren over het ‘hoe’ en ‘waarom’ het voor mijzelf een keerpunt betekende, dat mijn eigen-wijsheid ontoereikend was en ik de gesprekken startte met mijn eigen Coach.

Seen it, been there, done it, mag ik zeggen gezien mijn brede én diepe achtergrond, waarin, zeker niet op de laatste plaats, mijn opleiding tot NLP trainer/coach mij nu in staat stelt de ‘eigen-wijsheid’ te vergroten.

Wat wilt u bereiken, waar wilt u van af, waar heeft u last van, wat heeft u nodig om door te gaan of verder te komen? Op alle vragen geef ik antwoord en reik ik hand-vatten aan om op een praktische manier verder te komen.

Wat levert mijn Coaching op?

Verbreding en verdieping van de eigen-wijsheid. Het duwtje dat nodig is om sommige beslissingen te nemen en/of problemen op te lossen.

Een verrassend perspectief, waardoor weer ‘ruimte’ en ‘lucht’ ontstaan om meer te kunnen doen in dezelfde tijd en met dezelfde mensen

ja, ik wil meer informatie

Dit kan ik voor u betekenen

  • Een onafhankelijk en empathisch sparring partner zijn
  • Een ‘aanjager’ zijn als het gaat om ‘oplossingsgericht denken en handelen’

  • Inzicht geven in communicatie­structuren, waardoor ‘dingen van de dag en die er buiten’ ineens een stuk helderder worden
  • Valkuilen zichtbaar maken en leren ontwijken

Ik begrijp wat u beweegt

Zie mij als die anonieme vriend die u niet hoeft uit te nodigen op uw feest maar die er toch altijd voor u is. Zet de stap voor­waarts en bel mij nu voor een kennismakings­afspraak. Ik help u graag.

contact