Alles wordt beter….

Het zal je gebeuren, dat álles beter wordt, je zou van schrik waarschijnlijk gewoon omvallen.

Álles is dan ook wel heel erg veel en toch, als ik zo naar de verlangens luister en naar de verlanglijstjes kijk, wordt over het algemeen de lat ongelofelijk hoog gelegd.

Stel je het eens voor, ik kan jouw wensen en verlangens met één krachtige toverformule omtoveren tot keiharde werkelijkheid.

Ik pak er zo maar een paar….’ik zou wel een salarisverdubbeling willen’…..  en POEF, daar glijdt je bankafschrift door de brievenbus, je maakt ‘m open en….krijg nou wat, het dubbele!
De maand er op wéér en de maand dáár op ook weer.  Verbazing, blijdschap, je voelt je heel rijk!  ‘Ik wil stoppen met roken’, je hebt het nog niet uitgesproken of POEF, je taalt niet meer naar je vertrouwde piefke, houdt geld en tijd over, mensen geven je complimentjes, je auto ruikt weer fris, het leven lacht je weer toe.  ‘Ik zou wel meer vrienden willen’, en POEF daar wordt aan de deur gebeld……’Een leuke partner’, POEF,  ‘Een andere baan’, POEF etc etc.

Nu heb ik goed nieuws en slecht nieuws.

Laat ik met het slechte beginnen; ik heb géén toverformule, spreuk, staf, of wat dan ook waarmee ik je wensen kan vervullen.  geen ‘POEF’ dus !  Valt een beetje tegen.

Het goede nieuws: jij hebt zélf een toverspreuk, jawel, al lang zelfs, alleen weet je nog niet hoe hij werkt.  Er is dus wél degelijk een POEF aanstaande……

Nou kan ik je wel vertellen waar jouw formule zit en hoe hij werkt, alleen, waarom zou ik dat doen als je dat niet wilt?

Dus als je jouw formule wilt leren kennen en er ook mee leren omgaan, vooral met ál die verrassingen en verbazingen, laat het mij weten.