Advies

Waarom en Hoe
… over ADVIES…

Er zijn vragen zat, problemen ook. Of dat nu gaat over situaties op je werk, thuis, op de sportclub of waar dan ook. De meeste los je zelf op of samen met familie (partner) en/of vrienden. En toch….

“Hoe gaat het” wordt er dan gevraagd en vaak geef je het antwoord “wel goed”, terwijl je denkt; ‘wat nou goed, ik zit al een tijd niet lekker in mijn vel’, wat dat dan ook moge zijn. Contacten op mijn werk of thuis lopen stroef, ik zou willen weten wat ik nou écht wil, een vol hoofd, stress, drukte, noem maar op, het is net of je op de ‘automatische piloot’ vliegt, je komt er wel en het gaat niet van harte.

En nu komt het, zo langzamerhand krijg je daar méér dan de balen van, je krijgt er lást van.
Hoofd en nekpijn uit het niets, onbestemd gevoel, twijfel, daar wil je van áf en dat wil maar niet lukken.

Krijg ik dat dan wél voor elkaar?
Het zou mooi zijn als je daar van tevoren al een garantie voor krijgt.
Die garantie is er niet, wat er wél is, een koffer vol met kennis en inzichten, die je zéker helpen om de vragen állemaal te beantwoorden en de problemen óf op te lossen óf te leren er mee om te gaan of zelfs lóslaten. Daar kom je al behoorlijk veel verder mee.

Stel je voor:
Ineens zijn daar de antwoorden en oplossingen, krijg je meer grip op wat er om je heen gebeurt, wordt het allemaal wat duidelijker en worden je keuzes helder.

Bedenk maar eens wat dat voor jóu inhoudt? Welk effect dat heeft op je werk, thuis of waar dan ook en hoe je dan in je ‘vel’ zit?

Vóór je de automatische piloot uit zet, eerst het volgende:

  • Eerst maar eens even kennis maken, eens kijken of ik de persoon ben aan wie je je verhaal kwijt wilt?
  • Dan samen het ‘doel’ bepalen! Natuurlijk is er de vraag (waar wil je van áf), nog belangrijker is de vraag ‘waar wil je naar toe’?
  • Dan de route bepalen, hoeveel gesprekken gaan wij voeren?
    (Minimaal 5)

Waar doe je dat?
Bij mij op kantoor in Haarlem, een rustige plek waar wij ongestoord onze gesprekken kunnen voeren. Het is zelfs mogelijk naar buiten te gaan, er is voldoende prachtige natuur binnen handbereik.

Hoe lang duurt een gesprek?
Trek voor zowel het eerste/ intake gesprek als de vervolggesprekken anderhalf uur uit. Bedenk maar dat het minder tijd kost om de vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, dan dat het tijd kostte om ze te creëren.

Wat kost dat dan?
De gesprekken kosten € 59,95 inclusief BTW per uur, per factuur te voldoen, per gesprek

Belastingvoordeel?
Ja, aangezien het valt binnen ‘persoonlijke ontwikkeling’, dus altijd opnemen in je boekhouding. Het voordeel zal per persoon verschillen.

Wanneer kan ik beginnen?
Als er plek is in de agenda gaan wij aan de slag.
Bel voor een afspraak, gebruik de ‘button’ op de website of stuur een persoonlijk bericht naar info@constantlamp.nl